Autor:

Mexická polévka z naší hospody

Snadné
Na 2,5 l polévky
Mleté maso - hovězí 500 g
Paprika 5 ks
Česnek 2 stroužek
Fazole
v rajčatové omáčce (Bonduelle)
 
Rajský protlak 2 ks
Cibule 1 ks
Chilli  
Rostlinný olej  lžíce
Oregáno  
Sůl  
Pepř mletý  
Mexická polévka z naší hospody

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce dáme olej, pokrájenou cibuli a mleté maso, přidáme chilli (podle chuti), rajský protlak, pepř a sůl. Podlijeme trošku vodou a necháme dusit. Asi v polovině vaření přidáme na velmi malé kostičky nakrájené papriky a vaříme. Před dokončením vložíme fazole. Bílé i s rajčatovou omáčkou. Dolijeme vodou ,dochutíme solí a kdo chce, tak přidá maggi.

Pokud by byla polévka řidší, uděláme trochu jíšky na zahuštění. Polévka by měla být pěkně ostrá, ale nepřehánět.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1
4.83 6 5 1
Reklama
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Mexická polévka z naší hospody

Komentáře

  1. Jarka O.   30.10.2007 | 17:38 | reagovat |

    Dělávám podobnou, jen přidávám ještě malou plehovku kukuřice kukuřice. Dávám 1.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web