Autor:

Paprikové přírodní řízky - minutka

Snadné
Porce: 2
Ingredience
Vepřové maso
: kotleta, krkovice, panenka...
400 g
Sůl  
Mletá paprika
sladká nebo pálivá, dle chuti
 
Hladká mouka
na obalení
 
Olej
na smažení
 
Paprika - bílá
nebo červená, žlutá... (případně barevně namíchaná)
300 g
Sojová omáčka
nebo worcestrová (případně koření dle chuti)
 
Paprikové přírodní řízky - minutka

Postup přípravy:

Maso pokrájíme na plátky (medailonky), které mírně naklepeme, po stranách nařízneme, aby se nám při smažení nekroutily, osolíme, poprášíme paprikou z obou stran dle chuti (sladká nebo pálivá) a obalíme v mouce. Na rozpáleném oleji smažíme z obou stran dozlatova, poté vyjmeme, uložíme v teple a do výpeku dáme zprudka a za občasného promíchání osmažit na nudličky pokrájenou papriku dozlatova, ale na skus. Ke konci ji ochutíme sojovou omáčkou, solí nebo kořením dle chuti.

Podáváme ihned, s bramborovou přílohou nebo čerstvým pečivem.

Použít můžeme i kuřecí řízky, které zešikma pokrájíme na menší medailonky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Recept na víkend: Pečený hřbet ze selátka se zelím a knedlíkem Články z

Komentáře k receptu: Paprikové přírodní řízky - minutka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web