Panna cotta

Snadné
Ingredience
Želatina 1 balíček
Smetana 500 ml
Vanilkový cukr
balíček bývá po 20 g
40 g
Vanilkový lusk 1 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Želatinu smícháme s dvěma lžícemi vlažné vody. Smetanu, vanilkový cukr a vanilkový lusk povaříme. (Vanilkový lusk podélně rozpůlíme, semínka vyškrábneme do smetany a hodíme tam i vyškrábaný lusk.)
Než přidáme želatinu, nezapomeneme vyndat vyvařený vanilkový lusk. Poté přidáme želatinu.
Panna cottu nalijeme do formiček vymazaných olejem. Dáme vychladit, vyklopíme z formičky a podáváme například se svařeným ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 3x)
Sezona jarních dobrot Sezóna jarních dobrot: Využijte čerstvou zeleninu, bylinky a mladé maso Články z

Komentáře k receptu: Panna cotta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web