Panna cotta

Snadné
Ingredience
Želatina 1 balíček
Smetana 500 ml
Vanilkový cukr
balíček bývá po 20 g
40 g
Vanilkový lusk 1 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Želatinu smícháme s dvěma lžícemi vlažné vody. Smetanu, vanilkový cukr a vanilkový lusk povaříme. (Vanilkový lusk podélně rozpůlíme, semínka vyškrábneme do smetany a hodíme tam i vyškrábaný lusk.)
Než přidáme želatinu, nezapomeneme vyndat vyvařený vanilkový lusk. Poté přidáme želatinu.
Panna cottu nalijeme do formiček vymazaných olejem. Dáme vychladit, vyklopíme z formičky a podáváme například se svařeným ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Panna cotta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web