Panna cotta

Snadné
Ingredience
Želatina 1 balíček
Smetana 500 ml
Vanilkový cukr
balíček bývá po 20 g
40 g
Vanilkový lusk 1 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Želatinu smícháme s dvěma lžícemi vlažné vody. Smetanu, vanilkový cukr a vanilkový lusk povaříme. (Vanilkový lusk podélně rozpůlíme, semínka vyškrábneme do smetany a hodíme tam i vyškrábaný lusk.)
Než přidáme želatinu, nezapomeneme vyndat vyvařený vanilkový lusk. Poté přidáme želatinu.
Panna cottu nalijeme do formiček vymazaných olejem. Dáme vychladit, vyklopíme z formičky a podáváme například se svařeným ovocem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
3+
3.33 3 5 1
Grilované jehněčí kotletky se salátem Tipy na dobroty na váš rošt Články z

Komentáře k receptu: Panna cotta

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web