Panna cotta

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček želatina
    • 500
      ml smetana
    • 40
      g vanilkový cukr balíček bývá po 20 g
    • 1
      ks vanilkový lusk
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Želatinu smícháme s dvěma lžícemi vlažné vody. Smetanu, vanilkový cukr a vanilkový lusk povaříme. (Vanilkový lusk podélně rozpůlíme, semínka vyškrábneme do smetany a hodíme tam i vyškrábaný lusk.)
2
Než přidáme želatinu, nezapomeneme vyndat vyvařený vanilkový lusk. Poté přidáme želatinu.
3
Panna cottu nalijeme do formiček vymazaných olejem. Dáme vychladit, vyklopíme z formičky a podáváme například se svařeným ovocem.
Zařazení: Pokrmy Sladké
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.