Autor:

Vepřové koleno v zelí

Střední
Ingredience
Vepřové koleno 2 ks
Kysané zelí 1 kg
Sůl  
Kmín  
Cibule 1 ks
Olej  
Klobása 1 ks
Vepřové koleno v zelí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolena rozsekneme na porce, vložíme do vody, osolíme, přidáme kmín a uvaříme do měkka.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme vývarem z kolen, přisolíme a 20 min. podusíme.
Měkká kolena vyjmeme z vývaru, vykostíme. Do zapékací mísy rozložíme zelí, na ni položíme kusy masa z kolen a obložíme na kolečka nakrájenou klobásou. Zapečeme v troubě.
Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1-
4.67 6 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové koleno v zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web