Autor:

Vepřové koleno v zelí

Střední
Ingredience
Vepřové koleno 2 ks
Kysané zelí 1 kg
Sůl  
Kmín  
Cibule 1 ks
Olej  
Klobása 1 ks
Vepřové koleno v zelí

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Kolena rozsekneme na porce, vložíme do vody, osolíme, přidáme kmín a uvaříme do měkka.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme vývarem z kolen, přisolíme a 20 min. podusíme.
Měkká kolena vyjmeme z vývaru, vykostíme. Do zapékací mísy rozložíme zelí, na ni položíme kusy masa z kolen a obložíme na kolečka nakrájenou klobásou. Zapečeme v troubě.
Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
1-
4.67 6 5 1
Bramborový salát s kuřetem Lehké saláty na pozvednutí nálady Články z

Komentáře k receptu: Vepřové koleno v zelí

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web