Vepřové kotlety na hořčici

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 23
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: raindlova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové kotlety
    • hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
    • kmín
    • cibule
    • olej
    • hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kotlety na okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.
2
Vyjmeme, v oleji zpěníme nakrájenou cibuli. Kotlety potřeme na jedné straně silně plnotučnou hořčicí a vrátíme nenamazanou stranou na cibulku.
3
Podlijeme malým množstvím horké vody, posypeme drceným kmínem a dusíme doměkka.
4
Podáváme s rýží, brambory, bramborovou kaší.
5
Tento pokrm lze také připravovat v tlakovém hrnci.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • roman2004
    roman2004 |

    8. 1. 2017 12:02

    ty si fakt piča

  • Adriana
    Adriana |

    18. 12. 2016 11:39

    Opravdu výborné a rychlé. Vše jsem dělala v litinovém hrnci, který jsem pak vložila do trouby a nechala tam dodělat. Na závěr jsem poklici odklopila a nechala dopéct. Naprosto vynikající! :-)

  • Neděle
    Neděle |

    15. 3. 2015 14:00

    Mockrát děkuji za recept, je to výborné :o) Dusila jsem to asi 1,5 hoďky a masíčko bylo úžasně měkké, akorát jsem asi 3 musela dolít vodu. Opravdu moc dobré a jednoduché jídlo, určitě jsem nedělala naposledy. Krásný den 8-)

  • Mirth
    Mirth |

    23. 1. 2015 18:25

    Dobré, rychlé, jednoduché. Přidala jsem víc vody (resp. vývaru), aby byla omáčka k rýži. Doporučuji :-))

  • mišule
    mišule |

    28. 8. 2014 12:52

    jednoduché, lehké a přitom výborné...opravdu jsme si moc pochutnali...díky za recept :-)

  • B.
    B. |

    13. 6. 2014 11:32

    Pridala jsem pikantni klobasku-vyborne :) rychle, jednoduche

  • Dana
    Dana |

    19. 3. 2014 19:45

    Výborný a rychlý. :-P

  • Dana
    Dana |

    19. 3. 2014 19:06

    Ted to vařim a vypadá to skvěle. ;-)

  • Monika
    Monika |

    13. 3. 2013 19:37

    Paráda :-) mňamka

  • lucie
    lucie |

    9. 12. 2012 10:36

    Tak to jsem zvědavá co vytvořím....zrovna jsem naklepala masíčko :-)

  • jana machů
    jana machů |

    23. 9. 2012 11:48

    :-P :-D :-|

  • LucieMc
    LucieMc |

    1. 7. 2012 08:04

    Dobrý den. Hodila jsem to na pánev. Jakpak dlouho dělat? Děkuji.

  • martina
    martina |

    15. 4. 2012 20:47

    vyborne,opravdu doporucuji.delala jsem to v tl.hrnci a :-) obed byl za 30min komletne hotovy.

  • martin
    martin |

    13. 3. 2012 11:13

    je to vyborne <:-)

  • JEDNODUŠE
    JEDNODUŠE |

    17. 1. 2012 13:21

    Rychlé,jednoduché a navíc skutečně dobré. Děkuji za tip, zase někdy uvařím.:-)

  • katka
    katka |

    10. 1. 2012 10:52

    já tam přidávám ještě kyselou okurku a pak když je to uvařený tak to zaleju smetanou a je to taky moc dobré :-)

  • Gábina
    Gábina |

    30. 10. 2011 16:12

    Opravdu moc dobré, vařila jsem v tlakovém hrnci, takže jsem podlila trochu víc, přidala hovězí bujon a na konec šťávu zahustila. :-)

  • zdena
    zdena |

    14. 5. 2011 11:50

    tak já to teď taky vařím,je to rychlý paráda 8-)

  • Breberunda
    Breberunda |

    22. 3. 2011 11:02

    No právě to vařím....tak jsem zvědavá...ale myslím,že to bude dobré...i když já nejsem zrovna super kuchařka ;-)

  • Balounka
    Balounka |

    19. 3. 2011 14:24

    dobrý recept, celkem snadný i pro mě :-D

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 1. 2011 10:23

    Vyzkoušené i s hruborznnou hořčicí ;-) ,bez kmínu.1.

  • Josef Kuhn
    Josef Kuhn |

    28. 2. 2010 16:16

    zkusil jsem kremžskou hořčici.Chuť je velmi zvláštní a cibule doporučuji opravdu velké množství.

  • Katka Hrušková
    Katka Hrušková |

    22. 11. 2009 11:22

    Báječný recept

  • vendula
    vendula |

    5. 5. 2007 13:24

    nejsem extra kucharka, ale musim pochvalit, byla to basta :-) ani jsem nedosedla a manzel uz mel skoro prazdny talir . takze proste 1*