Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 91x
1- 1 5

Palačinky

Střední
Ingredience
Mléko 1/2 l
Vejce 2 ks
Vanilkový cukr 1 balíček
Hladká mouka 300 g
Sůl  špetka
Rostlinný olej  
Palačinky

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Sladké

Vše dobře rozmícháme ponorným mixérem na hladkou hmotu. Postupně smažíme po obou stranách na pánvi na lžičce oleje. Doporučuji používat speciální pánev na palačinky s nízkým okrajem a nepřilnavým povrchem. Otáčíme nadhozením palačinky do vzduchu pomocí pánve, na kterou ji opět zachytíme (je to jednoduché). Tímto způsobem se zaručeně nepotrhá. Hotové palačinky potíráme marmeládou a zdobíme např. šlehačkou, ovocem atd.

Množství: 8 palačinek.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 91x)
Originální přílohy k hovězímu masu Články z

Komentáře k receptu: Palačinky

Komentáře

  1. Jarda z Prahy   19.01.2015 | 15:20 | reagovat | závadný

    Palačinky nemají chybu!!! Jen jsem je vylepšil a dal 2 vanilkové cukry

  2. Katka   10.01.2015 | 16:54 | reagovat | závadný

    Palačinky, kde se dává na půl litru mléka tolik mouky nejsou žádné palačinky, ale placky. Nechápu jak to může někomu chutnat.

    1. Jarda z Prahy   19.01.2015 | 15:24 | reagovat | závadný

      Katko jaký máš recept ty??:? :-D

    2. teta Běta   20.01.2015 | 17:59 | reagovat | závadný

      Taky jsem zvědavá, jak děláte palačinky Vy. Podělte se s námi . Já osobně se pořád nemohu trefit, ještě se mi nepovedly palačinky podle mých představ. Dá se to sníst, ale není to to NEJ :'(

      1. Anelim   24.01.2015 | 18:29 | reagovat | závadný

        Vypadá to, že Katka reagovat nebude, tak zkuste můj recept z Francie:
        1 litr mléka, 7 vajec, 350 g hladké mouky, 1 lžíce pomerančové kůry - strouhané, lžička vody z pomerančových květů nebo rumu :-) a dělat na rozpuštěném másle...

  3. Karolínka   31.12.2014 | 10:11 | reagovat | závadný

    je to moc dobre ale ten cukr tam opravdu chybí :-)) :-)) :-)) :-)) :-))

  4. Alžběta   13.10.2014 | 16:02 | reagovat | závadný

    Když tam přidáte i citrónovou kůru je to ještě lepší.

  5. Pavel   11.10.2014 | 12:10 | reagovat | závadný

    Super! Je mi 13 let a šlo to jako po másle! 5 hvězdicěk. :-)

1 2 3 4 ... 11 ... 20 ... 30 ... 39 Další

Přihlášení

zapoměl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Jak aktivovat svůj účet

Pokud již máte účet v předchozí verzi webu, přihlašte se pomocí svých původních přihlašovacích údajů. Při prvním přihlášení Vás web vyzve k nové registraci, pomocí které se aktivuje Váš účet. Po aktivaci účtu se již budete přihlašovat pomocí emailu a hesla.

Jak aktivovat svůj účet?
Právě sledované recepty

Další weby Mladé fronty

Dialog
X