Autor:

Pagáče z ovesných vloček

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 600 g
Ovesné vločky 300 g
Rostlinný olej 1 dl
Máslo 250 g
Kyselá smetana 2 ks
Droždí 30 g
Sůl  

Postup přípravy:

Droždí rozpustíme v trošce vody se špetkou cukru (připravíme kvásek), ostatní přísady připravíme do větší nádoby. Asi po 15 min. přidáme kvásek a dobře zpracujeme. Necháme 1 hodinu kynout, potom vyválíme na sílu 1,5 cm, potřeme rozšlehaným vejcem a vykrajujeme kolečka. Můžeme posypat sezamovými, slunečnicovými semínky nebo kmínem. Pečeme 12-15 min. při 180 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1

Komentáře k receptu: Pagáče z ovesných vloček

Komentáře

  1. Pepa   14.01.2011 | 14:11 | reagovat |

    Kyselé smetany 200g nebo400g či rovnou 500g.

  2. Tereza J.   11.05.2008 | 13:15 | reagovat |

    Vločky sa čiastočne rozpečú, ale aj celé vločky môžete dieťatku kľudne dávať. Je to preň prospešné.

  3. Tereza J.   11.05.2008 | 6:05 | reagovat |

    Vločky budú viditeľné, ale pene zmäknú, kľudne môžu papať aj detičky, vločky sú veľmi zdravé, len prospejú :)))

  4. Petra   11.05.2008 | 0:24 | reagovat |

    Prosím,ještě jsem nic podobnýho z vloček nedělala,ty vločky se tím rozpečou nebo zůstanou vcelku? Já jen,jestli by to mohl taky můj 1,5 roční syn :-) ?

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web