Autor:

Okouník mořský s hermelínem

Snadné
Ingredience
Filety
z okouníka mořského
400 g
Hermelín
nejlépe smetanový
1 ks
Máslo 50 g
Citron 1 ks
Mrkev 100 g
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kmín 1 špetka
Kurkuma 1 lžička
Koření na ryby 1 lžička
Majoránka 1 špetka
Grilovací koření 1 lžička
Okouník mořský s hermelínem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Filety naskládáme do zapékací misky na plátky másla, aby ryba později nebyla na suchu, pokapeme citronem a nakořeníme dle chuti. (Vlastním nápadům se meze nekladou). Mrkev nakrájíme a přisypeme do mísy. Dáme do trouby na 200 °C na cca 30 minut, můžeme nechat i déle.

Během přípravy kontrolujeme a v případě potřeby přidáme máslo. Na posledních 5 minut poklademe jednotlivé filety plátky Hermelínu. (Je dobré mít Hermelín dostatečně ztuhlý, aby se nelepil na nůž).

Přílohy: hranolky, popř. brambory a plátek citronu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Grilovací párty 9 tipů pro vaši grilovací párty Články z

Komentáře k receptu: Okouník mořský s hermelínem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web