Okoun po italsku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • mořský okoun (filety)
    • 750
      g brambory
    • 4
      ks rajčata
    • 1
      hrst černé olivy
    • sůl
    • pepř mletý
    • bazalka
    • tvrdý sýr
    • máslo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory omyjeme a i se slupkou nakrájíme na plátky a povaříme v osolené vodě.
2
Máslem vymažeme plech, rozložíme povařené brambory, nakrájená rajčata a olivy. Navrch položíme osolené a opepřené filety. Překryjeme alobalem a pečeme ve vyhřáté troubě.
3
Před dokončením posypeme nastrouhaným sýrem a bazalkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.