Autor:

Kokosová žmolenka (drobenka)

Snadné
Ingredience
Polohrubá mouka 150 g
Strouhaný kokos 100 g
Cukr krupice 150 g
Vanilkový cukr 1 ks
Máslo
změklé (nebo Hera) , cca
125 g
Kokosová žmolenka (drobenka)

Postup přípravy:

Z uvedených ingrediencí vytvoříme drobenku (žmolenku), kterou sypeme před pečením na buchty a koláče.

Množství je na velký plech.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
1
5 5 5 1
Jahodovo-rebarborový koláč Tip na víkend: Jahodovo-rebarborový koláč Články z

Komentáře k receptu: Kokosová žmolenka (drobenka)

Komentáře

  1. alik3   02.07.2014 | 8:51 | reagovat |

    Doporučuji, výborná obdoba žmolenky.
    Kdo má rád kokos, tak neváhejte. Má chuť opravdu kokosovou.
    Takže naopak, kdo ho rád nemá, ať raději zůstane u mouky. ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web