Autor:

Naše kyselo

Střední
Ingredience
Kvásek  
Brambory  
Houby
(Dle chuti)
 
Mléko
Trochu
 
Vejce
(Pro každého jedno)
 
Sůl  
Cibule
Větší
1 ks
Máslo 2 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Houby dáme vařit do osolené vody, mezitím omladíme kvásek mlékem. Když jsou houby skoro měkké, zavaříme k nim kvásek, mícháme, aby se nenadělaly žmolečky. Krátce povaříme, rozklepneme vejce a ještě chvilku mírně vaříme.

Cibulku osmažíme dozlatova na másle a přidáme do kysela. Brambory uvaříme ve slupce zvlášť a dáváme je do kysela až na talíři.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Rybí vývar s knedlíčky Štědrovečerní menu. Zkuste slavnostní večeři letos trochu jinak! Články z

Komentáře k receptu: Naše kyselo

Komentáře

  1. Marie   22.11.2004 | 15:41 | reagovat |

    Já vejce na cibulce usmažím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web