Autor:

Mušle II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Plecko
1/2 kg
Cibule 1 ks
Sardelová pasta  
Hořčice 1 lžička
Mléko 1/2 l
Hladká mouka 3 lžíce
Vejce 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso uvaříme vcelku doměkka. Na oleji dáme zesklovatět cibulku, přidáme uvařené maso nakrájené na malé kostičky, bešamel, vejce, celou sardelovou pastu, hořčici,pepř a sůl - opatrně kvůli sardelce! Zamícháme a vzniklou směs dáme do vymazaného pekáčku nebo formiček na mušle a dáme zapéct, až se vytvoří na povrchu nahnědlá křupavá kůrka. Jíme pokapané citronem s chlebem.

Bešamel: v mléce rozkvedláme mouku a povaříme do zhoustnutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní pečený bůček Tip na víkend: Oblíbené vepřové maso Články z

Komentáře k receptu: Mušle II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web