Autor:

Mušle II.

Střední
Ingredience
Vepřové maso
Plecko
1/2 kg
Cibule 1 ks
Sardelová pasta  
Hořčice 1 lžička
Mléko 1/2 l
Hladká mouka 3 lžíce
Vejce 2 ks
Pepř mletý  
Sůl  
Citron  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové maso uvaříme vcelku doměkka. Na oleji dáme zesklovatět cibulku, přidáme uvařené maso nakrájené na malé kostičky, bešamel, vejce, celou sardelovou pastu, hořčici,pepř a sůl - opatrně kvůli sardelce! Zamícháme a vzniklou směs dáme do vymazaného pekáčku nebo formiček na mušle a dáme zapéct, až se vytvoří na povrchu nahnědlá křupavá kůrka. Jíme pokapané citronem s chlebem.

Bešamel: v mléce rozkvedláme mouku a povaříme do zhoustnutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Carbonnade à la Flamande Belgické speciality Články z

Komentáře k receptu: Mušle II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web