Mušle II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso Plecko
    • 1
      ks cibule
    • sardelová pasta
    • 1
      lžička hořčice
    • 0,5
      l mléko
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • pepř mletý
    • sůl
    • citron

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso uvaříme vcelku doměkka. Na oleji dáme zesklovatět cibulku, přidáme uvařené maso nakrájené na malé kostičky, bešamel, vejce, celou sardelovou pastu, hořčici,pepř a sůl - opatrně kvůli sardelce! Zamícháme a vzniklou směs dáme do vymazaného pekáčku nebo formiček na mušle a dáme zapéct, až se vytvoří na povrchu nahnědlá křupavá kůrka. Jíme pokapané citronem s chlebem.
2
**Bešamel:** v mléce rozkvedláme mouku a povaříme do zhoustnutí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.