Autor:

Mramorová čokoláda

120 minut PT0H120M
Snadné
Porce: 8
Ingredience
Čokoláda - mléčná 1 balení
Hořká čokoláda 1 balení
Bílá čokoláda 1/2 balení
Želé bonbony
kyselé
1 balení
Mramorová čokoláda

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Připravte si menší nízký plech vystlaný pečícím papírem. V horké lázni si společně rozpusťte hořkou a mléčnou čokoládu dohladka, směs nalijte na plech a rozetřete do požadovaného tvaru. Stejným způsobem si ihned rozehřejte bílou čokoládu, kterou ve vlnovkách nalijte na hořko-mléčnou směs, a vidličkou vytvořte mramorování. Pedro Kyseláky rozkrájejte na třetiny, nasypte je na čokoládu a jemně přitlačte. Nechte vychladit v lednici do úplného zatuhnutí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jste dobrá kuchařka? Zkuste recept na oříškovou baklavu Články z

Komentáře k receptu: Mramorová čokoláda

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web