Autor:

El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

5 minut PT0H5M
Ingredience
Sůl
pokud možno uzená - seženete u stánkových prodejců
2 lžička
Cukr krupice 2 lžička
Mletý kmín 2 lžička
Koriandr - mletý 2 lžička
Chilli 1 lžička
Uzená paprika - koření 1 lžička
Pepř mletý 1 lžička
Oregáno 1 lžička
Koření
Chipotle - vyrobené z mexických uzených papriček (jestli nemáte dejte místo toho uzenou mletou papri
1 lžička
Česnek sušený 1 lžička
Sušená cibule 1 lžička
El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

Postup přípravy:

Zařazení: Ostatní

Tato směs kořené se nejlépe hodí na fajitas a masem plněné tortilly. Můžete ji však použít i na čínu, restovanou zeleninu apod.

Koření by mělo mít uzenou chuť - je proto důležité, abyste použili koření uvedené v seznamu tak, jak je, a pokud možno nenahrazovali obyč variantou.

Jelikož jsem neměla sušený česnek a cibuli ve formě prášku, dala jsem to do hmoždíře a rozdrtila na prášek. Pak jsem přidala všechno ostatní koření a ještě jsem to pořádně promnula, aby i oregáno bylo jemnější.

Skladujte v uzavřené sklenici na suchém, chladnějším místě.

Toto množství by mělo stačit minimálně na 4 kuřecí prsíčka nakrájená na proužky. Koření ale používejte podle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: El Paso Kořenící směs na fajitas/tortillas

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web