Moje čína

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové maso
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 0,5
      lžička pepř mletý
    • 0,5
      lžička koriandr
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička kari
    • sojová omáčka A worchester dle chuti
    • solamyl (bramborový škrob)
    • olej
    • cibule
    • česnek
    • houby Černé
    • pórek Nakrájený na tenké nudličky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso libové dáme do mrazáku a necháme trochu zamrazit, pak se nám hezky nakrájejí slaboučké až průhledné plátky asi 4x4 cm, ty naložíme do všech připravených ingrediencí. Necháme do druhého dne (pokud naložíte maso bez cibule, hub, česneku a pórku) vydrží ve sklenici i týden. Takto naložené maso dáme na hodně rozpálený olej (maso se musí hned zkroutit), hotové je během 5-7 min.
2
Já podávám se špagetami. Je to moc dobré a pokud nemáte houby, mletý kmín Vám je vynahradí.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Lenka Mouchová
    Lenka Mouchová |

    29. 1. 2007 12:30

    přesně tak když je masíčko trochu zmrzlé jdou z toho krásné slaboučké plátky.

  • Di
    Di |

    27. 1. 2007 07:40

    .... a z toho plátku nakrájíte čtverečky o velikosti 4x4 cm.

  • Karolina Kostkova
    Karolina Kostkova |

    26. 1. 2007 21:49

    Mne to prijde celken jasne - proste co mozna nejtenci platek, jaky jste schopna ukrojit....

  • Lada
    Lada |

    26. 1. 2007 12:46

    Prosím o sdělení co je to průhledný plátek 4 x 4 cm