Autor:

Marokánky Renata

Střední
Ingredience
Cukr 100 g
Arašídy
vyloupané
100 g
Kandované ovoce 100 g
Mléko 0,3 l
Máslo 25 g
Hladká mouka 15 g
Vanilkový cukr 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky, Cukroví

Mléko, cukr, máslo, mouku, vanilkový cukr smícháme a povaříme. Přidáme buráky a kandované ovoce nakrájené na nudličky. Výsledkem je hustší kaše.
Připravíme si plech, pečící papír, tvoříme hromádky, které se trochu roztečou při pečení 180 °C do světle hněda.
Marokánky pak přemístíme na rovnou plochu a necháme vychladnout (hladkou stranou dolů). Hladkou stranu pak polijeme čokoládovou polevou.
Množství mouky a másla je skutečně minimální, cukr nepřidávám, sladké je kandované ovoce dosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Marokánky Renata

Komentáře

  1. Olga Jindráková   20.12.2006 | 15:32 | reagovat |

    moc se mi povedly, díky Olga

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web