Autor:

Marokánky Renata

Střední
Ingredience
Cukr 100 g
Arašídy
vyloupané
100 g
Kandované ovoce 100 g
Mléko 0,3 l
Máslo 25 g
Hladká mouka 15 g
Vanilkový cukr 1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky, Cukroví

Mléko, cukr, máslo, mouku, vanilkový cukr smícháme a povaříme. Přidáme buráky a kandované ovoce nakrájené na nudličky. Výsledkem je hustší kaše.
Připravíme si plech, pečící papír, tvoříme hromádky, které se trochu roztečou při pečení 180 °C do světle hněda.
Marokánky pak přemístíme na rovnou plochu a necháme vychladnout (hladkou stranou dolů). Hladkou stranu pak polijeme čokoládovou polevou.
Množství mouky a másla je skutečně minimální, cukr nepřidávám, sladké je kandované ovoce dosti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Polévka oháňková s květákem Menu podle starých kuchařek Články z

Komentáře k receptu: Marokánky Renata

Komentáře

  1. Olga Jindráková   20.12.2006 | 15:32 | reagovat |

    moc se mi povedly, díky Olga

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web