Autor:

Mandlové topinky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 120 g
Vejce
Moučkový cukr 120 g
Mandle
neloupané
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Mouku, cukr a vejce vymícháme v hladké těsto a přisypeme mandle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme do růžova.

Druhý den krájíme na cca 2 mm tenké plátky a na suchém plechu dosušíme (stačí na topení).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Olejová bublanina s meruňkami 5 skvělých dezertů bez vážení Články z

Komentáře k receptu: Mandlové topinky

Komentáře

  1. Eva   24.11.2006 | 13:55 | reagovat |

    Až po vyklepnutí

  2. Sísa   23.11.2006 | 14:09 | reagovat |

    A plátky se krájí ve formě nebo celé vyklepneme.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit! 5 typů oblečení, kterých byste se měla okamžitě zbavit!
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám? Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe, než to dovede on sám?
Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp? Hubnutí a oxytocin: Proč se zamilovaným a spokojeným lidem hubne líp?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web