Autor:

Mandlové topinky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 120 g
Vejce
Moučkový cukr 120 g
Mandle
neloupané
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Mouku, cukr a vejce vymícháme v hladké těsto a přisypeme mandle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme do růžova.

Druhý den krájíme na cca 2 mm tenké plátky a na suchém plechu dosušíme (stačí na topení).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Reklama
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Mandlové topinky

Komentáře

  1. Eva   24.11.2006 | 13:55 | reagovat |

    Až po vyklepnutí

  2. Sísa   23.11.2006 | 14:09 | reagovat |

    A plátky se krájí ve formě nebo celé vyklepneme.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web