Autor:

Mandlové topinky

Střední
Ingredience
Hladká mouka 120 g
Vejce
Moučkový cukr 120 g
Mandle
neloupané
1 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Cukroví

Mouku, cukr a vejce vymícháme v hladké těsto a přisypeme mandle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme do růžova.

Druhý den krájíme na cca 2 mm tenké plátky a na suchém plechu dosušíme (stačí na topení).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Reklama
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Mandlové topinky

Komentáře

  1. Eva   24.11.2006 | 13:55 | reagovat | závadný

    Až po vyklepnutí

  2. Sísa   23.11.2006 | 14:09 | reagovat | závadný

    A plátky se krájí ve formě nebo celé vyklepneme.Díky

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Jak skloubit práci se starostí o děti? Jak skloubit práci se starostí o děti?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web