Mandlové topinky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 120
      g hladká mouka
    • 4
      vejce
    • 120
      g moučkový cukr
    • 1
      balíček mandle neloupané

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mouku, cukr a vejce vymícháme v hladké těsto a přisypeme mandle. Těsto vlijeme do vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a upečeme do růžova.
2
Druhý den krájíme na cca 2 mm tenké plátky a na suchém plechu dosušíme (stačí na topení).
Zařazení: Moučníky Cukroví

Komentáře k receptu

  • Eva
    Eva |

    24. 11. 2006 13:55

    Až po vyklepnutí

  • Sísa
    Sísa |

    23. 11. 2006 14:09

    A plátky se krájí ve formě nebo celé vyklepneme.Díky