Mandarinkový sorbet

Hodnocení:

Moje:

10 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 15
      ks mandarinková šťáva
    • 200
      g cukr krupice
    • kumquat několik na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Mandarinkovou šťávu promíchejte s cukrem, až se cukr zcela rozpustí. Vlijte do mrazicí nádoby a dejte zamrazit. Občas promíchejte vidličkou, aby se v sorbetu vytvořila krystalická struktura.
2
Těsně před podáváním nechte trochu povolit a rozdělte na jednotlivé porce. Ozdobte čerstvými citrusy a neprodleně noste na stůl.
3
//**Know-how:** Sorbet je vynikající osvěžující pochoutka, která na rozdíl od zmrzliny neobsahuje mléko. Připravuje se z ovocné šťávy nebo rozmačkaného ovoce, cukru, případně vody. Je také ideální sladkou tečkou, která stimuluje trávení.//

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.