Maďarské makaróny

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g makaróny Vařených
    • 50
      g tvrdý sýr
    • 1
      ks cibule
    • máslo Trocha
    • 2
      ks zelená paprika
    • 1
      hrst čerstvé houby Nakrájené
    • mouka Trochu
    • mletá sladká paprika
    • kmín
    • 3
      lžíce sladká smetana
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme 1/2 lžičky mleté papriky, kmín, na nudličky nakrájené a semen zbavené papriky. Vše necháme osmažit a pak přidáme na malé kousky nakrájené houby a pod pokličkou vše dusíme. Když jsou houby měkké, zaprášíme je trochou mouky a ještě chvíli podusíme.
2
Přidáme trochu vody, osolíme a do této omáčky vmícháme sladkou smetanu. Zamícháme s vařenými makaróny a na talířích sypeme strouhaným sýrem.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jitka podarilova
    jitka podarilova |

    8. 3. 2006 08:59

    včera jsem to uvařla k večeři a bylo to dobré. zas opravdu jiná chut. doporučuji

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    17. 1. 2006 12:38

    Pridajte si ho, veď to nie je problém.

  • Jiří Štolc
    Jiří Štolc |

    17. 1. 2006 11:50

    Recept se mi líbí určitě vyskouším jen tam postrádám kousek masa či uzeniny.