Autor:

Liptovský špíz

Střední
Porce: 2
Ingredience
Jehněčí maso
kýta (nebo vepřové či kuřecí)
400 g
Zelená paprika 1 ks
Červená paprika 1 ks
Uzený sýr 120 g
Sýr
Oštiepok
120 g
Anglická slanina 8 plátek
Sůl  
Olej  

Postup přípravy:

Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a smažíme v rozpáleném oleji zprudka ze všech stran. Pak je přendáme na plech, osolíme a dopečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 170 stupních.

Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Roláda z bramborového těsta Bramborové těsto krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Liptovský špíz

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web