Liptovský špíz

Hodnocení:

Moje:

-
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g jehněčí maso kýta (nebo vepřové či kuřecí)
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks červená paprika
    • 120
      g uzený sýr
    • 120
      g sýr Oštiepok
    • 8
      plátek anglická slanina
    • sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kýtu, papriky, sýry pokrájíme na kousky (kostičky), slaninu na čtverečky. Připravené suroviny střídavě napichujeme na navlhčené, zaostřené špejle a smažíme v rozpáleném oleji zprudka ze všech stran. Pak je přendáme na plech, osolíme a dopečeme v předehřáté troubě asi 20 minut při 170 stupních.
2
Podáváme s bramborovou přílohou dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.