Autor:

Kynutý bramborák

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Brambory
syrové oloupané
500 g
Vařené brambory 250 g
Polohrubá mouka 250 g
Sůl  
Droždí 20 g
Vejce 1 ks
Česnek 3 stroužek
Mléko  
Majoránka  
Pepř mletý  
Rostlinný olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Ze syrových nastrouhaných brambor vymačkáme rukou vodu, přidáme vařené nastrouhané brambory, vejce, mouku, kvásek z droždí, česnek utřený se solí a pepřem, špetku majoránky. Mléka přidáme tolik, aby vzniklo těsto husté jako na lívance. Přikryjeme utěrkou a necháme na teplém místě vykynout. Z vykynutého těsta tvoříme tenké placičky a pečeme je na vymaštěné pánvi. Podáváme se zelným salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Kynutý bramborák

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto! Co začít teď jíst, abyste v létě měla dokonalou postavu? Zkuste toto!
Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima Vyzkoušeno za vás: Domácí oční maska vás zbaví kruhů a otoků pod očima
Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže Sejroška rekapituluje vztahy Lucky Bílé a radí jí, jak na muže
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web