Autor:

Hovězí vývar se žloutkem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hovězí vývar
(nebo bujón z 1 kostky masoxu)
1/2 l
Petrželka
(nebo pažitka - možno i sušené)
1 lžíce
Žloutek 2 ks
Pepř celý 2 špetka
Hovězí vývar se žloutkem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Připravíme hovězí vývar (nebo bujón z jedné kostky silného hovězího masoxu).

Během přípravy vývaru vezmeme dva větší hrnečky nejlépe miskovitého tvaru, oddělíme si dva žloutky a dáme po jednom do každého hrnečku. Do každého hrnečku nasypeme cca 1/2 lžíce čerstvé petrželky nebo pažitky a přidáme po špetce pepře.
V případě, že máme jenom sušenou petrželku nebo pažitku, přidáme ji už při vaření do bujónu.

Hrnečky zalijeme vařícím vývarem a zlehka zamícháme. Necháme pár minut stát a podáváme.
Tato rychlá polévka příjemně zahřeje hlavně v zimních měsících.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ředkvičková polévka s ricottou Uvařeno na víkend snadno a rychle Články z

Komentáře k receptu: Hovězí vývar se žloutkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web