Autor:

Hovězí vývar se žloutkem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hovězí vývar
(nebo bujón z 1 kostky masoxu)
1/2 l
Petrželka
(nebo pažitka - možno i sušené)
1 lžíce
Žloutek 2 ks
Pepř celý 2 špetka
Hovězí vývar se žloutkem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Připravíme hovězí vývar (nebo bujón z jedné kostky silného hovězího masoxu).

Během přípravy vývaru vezmeme dva větší hrnečky nejlépe miskovitého tvaru, oddělíme si dva žloutky a dáme po jednom do každého hrnečku. Do každého hrnečku nasypeme cca 1/2 lžíce čerstvé petrželky nebo pažitky a přidáme po špetce pepře.
V případě, že máme jenom sušenou petrželku nebo pažitku, přidáme ji už při vaření do bujónu.

Hrnečky zalijeme vařícím vývarem a zlehka zamícháme. Necháme pár minut stát a podáváme.
Tato rychlá polévka příjemně zahřeje hlavně v zimních měsících.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Hovězí vývar se žloutkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web