Autor:

Hovězí vývar se žloutkem

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Hovězí vývar
(nebo bujón z 1 kostky masoxu)
1/2 l
Petrželka
(nebo pažitka - možno i sušené)
1 lžíce
Žloutek 2 ks
Pepř celý 2 špetka
Hovězí vývar se žloutkem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Připravíme hovězí vývar (nebo bujón z jedné kostky silného hovězího masoxu).

Během přípravy vývaru vezmeme dva větší hrnečky nejlépe miskovitého tvaru, oddělíme si dva žloutky a dáme po jednom do každého hrnečku. Do každého hrnečku nasypeme cca 1/2 lžíce čerstvé petrželky nebo pažitky a přidáme po špetce pepře.
V případě, že máme jenom sušenou petrželku nebo pažitku, přidáme ji už při vaření do bujónu.

Hrnečky zalijeme vařícím vývarem a zlehka zamícháme. Necháme pár minut stát a podáváme.
Tato rychlá polévka příjemně zahřeje hlavně v zimních měsících.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Domácí nudle krok za krokem (4.) Domácí nudle krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Hovězí vývar se žloutkem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete
Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu
Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor? Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web