Autor:

Kuřecí prsa ve višňové omáčce

Střední
Porce: 2
Ingredience
Kuřecí maso
prsa
500 g
Sůl  
Pepř mletý  
Višňový kompot 1 ks
Skořice  
Cukr  
Solamyl (bramborový škrob)  
Griotka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Plátky masa osolíme, opepříme, rychle opečeme z obou stran a potom pomalu dusíme do měkka. Šťávu z kompotu povaříme s trochou cukru a skořice, přidáme v troše vody rozmíchaný solamyl a vaříme, dokud omáčka nezhoustne. Přidáme vypeckované višně, ochutíme griotkou a prohřejeme. Maso podáváme přelité omáčkou s opékanými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos grilovaný na thajský způsob Skvělé recepty pro letní grilování - část II. Články z

Komentáře k receptu: Kuřecí prsa ve višňové omáčce

Komentáře

  1. Anonym   10.07.2006 | 16:26 | reagovat |

    Nemusíte dochucovať griotkou, alebo ak máte, môžte pridať na dochutenie lyžičku čerešňového džemu.

  2. Lenka   10.07.2006 | 13:55 | reagovat |

    Prosím Vás, dá se ta griotka nahradit něčím nealkoholickým?

  3. ELA   22.06.2006 | 15:41 | reagovat |

    Právě jsem ochutnala v Belgii, ovšem z třešní. Kuchař do omáčky přidal ještě nakrájenou čerstvou hrušku a maso podával studené jako nářez. Opravdu neobvyklá, ale výborná chuť!

  4. Jaroslava Oumarová   22.06.2006 | 10:33 | reagovat |

    Mhmm, Terezko, opět jedna z Vašich delikates:-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web