Kuřecí penne romana

Hodnocení:

Moje:

40 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g penne
    • 100
      g pancetta
    • 100
      g paprikový salám (pepperoni)
    • 2
      ks kuřecí prsa
    • 500
      g rajčatová šťáva (nebo pyré - ale ne protlak)
    • 2
      stroužek česnek
    • tymián
    • oregáno
    • sůl
    • pepř mletý
  • volitelné
    • bazalka
    • parmazán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí maso nakrájejte na kousky, osolte a na trošce oleje osmahněte. Pak přidejte nakrájenou pancettu a salám a také krátce osmahněte. Přidejte prolisovaný česnek, bylinky a zalijte rajčatovou šťávou. Dochuťte solí, pepřem a bylinkami. Krátce povařte.
2
Penne (nebo jiné těstoviny) uvařte dle návodu, sceďte a promíchejte s omáčkou.
3
Na talíři ozdobte lístky bazalky (na obrázku je velkolistá řeřicha), ale bazalka se hodí lépe, a nastrouhejte parmazán podle chuti.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    18. 4. 2014 12:54

    fugkoh