Autor:

Kmínové přírodní filety

Snadné
Množství dle počtu strávníků
Filety ze štiky
, kapra, okouna, pstruha, tilapie...
 
Sůl  
Drcený kmín  
Máslo  
Olej  
Hladká mouka
- není nutná
 
Citronová šťáva
- není nutná
 
Kmínové přírodní filety

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Zdravě i chutně, Rybí

Rybí filety z obou stran osolíme, okmínujeme a necháme na talíři zaklopené chvíli odležet. V pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje, který nám zabrání tomu, aby se máslo začalo při smažení přepalovat. Filety do roztopeného másla dáme smažit nejprve kůží dolů a po osmažení obrátíme a dosmažíme z druhé strany. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší. Na talíři dle chuti můžeme pokapat šťávou z citronu.

Další varianty úpravy: filety můžeme nejprve pokapat citronovou šťávou, pak je osušit, osolit, okmínovat..., můžeme je také před smažením ještě obalit v hladké mouce. Záleží na chuti každého.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Kmínové přírodní filety

Komentáře

  1. Lenka Bušinová   12.11.2015 | 19:07 | reagovat |

    Použila jsem černou tresku a bylo to excelentní. Nic co by chuť tresky přehlušilo se šťouchaným bramborem je super volba, kterou do budoucna určitě uplatním nejednou. Děkuji a doporučuji. L.B.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy? Video: Co udělá levný šampon s barvenými vlasy?
Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem Tipy na víkend: Na nákupy, na polévku i za sluníčkem
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web