Autor:

Kuře na nádivce

Střední
Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Sůl  
Paprika  
Máslo  
Nádivka:
Rohlík 4 ks
Vejce 4 ks
Vepřová krkovice 1/4 kg
Petrželová nať
velká
 hrst
Pepř mletý 1 lžička
Nové koření 1/2 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové, Drůbeží

Rohlíky i maso nakrájíme na kostky, petržel nasekáme, přidáme namleté koření, sůl a vejce a zlehka promícháme. Dáme na dno pekáče vymaštěného máslem. Na nádivku položíme rozpůlené kuře kůží nahoru. Posolíme, posypeme paprikou nebo oblíbeným kořením a poklademe plátky másla. Pečeme asi 1-1 1/2 hodiny nejdříve zakryté, poslední půlhodinu odkryjeme.
Podáváme na Moravě s rýží, v Čechách s bramborem :-)

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Žebra z grilu Žebra z grilu krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře na nádivce

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web