Autor:

Kuře na bylinkové mrkvi

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuře
nebo stehna, paličky...
1 ks
Sůl  
Mrkev
oloupaná, cca
500 g
Máslo
cca
50 g
Cibule 1 ks
Česnek
cca 2 -
3 stroužek
Tymián
sušený, cca
1 lžička
Kuře na bylinkové mrkvi

Postup přípravy:

Očištěné kuře naporcujeme (můžeme nechat i celé), osolíme a naskládáme do pekáče na větší kusy pokrájenou a jemně osolenou mrkev, pokrájenou cibuli, nasekaný česnek + v ruce rozemnutý sušený tymián (lze použít i snítky čerstvého nebo rozmarýn). Podlijeme trochou vody nebo vývarem a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova, za občasného podlití a přelití masa výpekem.

Podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Bylinky Zelené bylinky na jarním stole Články z

Komentáře k receptu: Kuře na bylinkové mrkvi

Komentáře

  1. Anička   03.04.2015 | 17:34 | reagovat |

    Děkuji za recept. Kuře jsem měla dnes stejně v plánu, tak jsem jen přidala mrkev, s česnekem a tymiánem a bylo to výborné. Někdy stačí málo a změna je k neuvěření. Paráda :-) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web