Autor:

Kuře na bylinkové mrkvi

Snadné
Porce: 4
Ingredience
Kuře
nebo stehna, paličky...
1 ks
Sůl  
Mrkev
oloupaná, cca
500 g
Máslo
cca
50 g
Cibule 1 ks
Česnek
cca 2 -
3 stroužek
Tymián
sušený, cca
1 lžička
Kuře na bylinkové mrkvi

Postup přípravy:

Očištěné kuře naporcujeme (můžeme nechat i celé), osolíme a naskládáme do pekáče na větší kusy pokrájenou a jemně osolenou mrkev, pokrájenou cibuli, nasekaný česnek + v ruce rozemnutý sušený tymián (lze použít i snítky čerstvého nebo rozmarýn). Podlijeme trochou vody nebo vývarem a dáme péct do předehřáté trouby doměkka a dozlatova, za občasného podlití a přelití masa výpekem.

Podáváme s bramborovou přílohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kari dresink Lahodné domácí dipy ke grilovanému masu nebo zelenině Články z

Komentáře k receptu: Kuře na bylinkové mrkvi

Komentáře

  1. Anička   03.04.2015 | 17:34 | reagovat |

    Děkuji za recept. Kuře jsem měla dnes stejně v plánu, tak jsem jen přidala mrkev, s česnekem a tymiánem a bylo to výborné. Někdy stačí málo a změna je k neuvěření. Paráda :-) .

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web