Autor:

Bylinkové kuře na mrkvi a žampionech

Snadné
Ingredience
Kuře
- naporcované nebo stehna, čtvrtky, paličky...
1 ks
Sůl  
Máslo 30 g
Rozmarýn
čerstvý nebo sušený, dle chuti
 
Tymián
čerstvý nebo sušený, dle chuti
 
Čerstvé žampiony
nebo sterilované
200 g
Mrkev
nebo baby karotka
500 g
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Bylinkové kuře na mrkvi a žampionech

Postup přípravy:

Do pekáčku dáme očištěnou mrkev na špalíčky pokrájenou, pokrájenou cibuli, česnek a žampiony, posypeme kořením, naskládáme nasolené kuřecí porce, přidáme máslo, podlijeme troškou vody, zaklopíme a pečeme v předehřáté troubě cca 40 minut. Pak odklopíme přelijeme výpekem a dopečeme doměkka a dozlatova. Podlít můžeme i vínem nebo vývarem, kůži můžeme posypat kořením na kuře.

Podáváme s bramborovou přílohou nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Bylinkové kuře na mrkvi a žampionech

Komentáře

  1. penzionalenka   02.12.2014 | 10:49 | reagovat |

    vypadá to výborně :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web