Autor:

Kuře a la Dubrovník

Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Anglická slanina 200 g
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Brambory  
Sůl  
Pepř mletý  
Celer
1/2
1/2 ks
Žampiony 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře si naporcujeme na co nejvíc menších kousků - cca 8 ks. Na rozpáleném oleji narychlo osmahneme kuřecí kousky, aby se zatáhly. Vyjmeme a do výpeku dáme restovat slaninu. K té přidáme najemno nastrouhanou kořenovou zeleninu a žampiony a opět prorestujeme. Brambory nakrájíme na menší kousky a přidáme ke směsi do pekáčku, osolíme, opepříme a promícháme se směsí zeleniny.

Do brambor se zeleninou zapícháme osolené, zatažené kousky kuřete, přiklopíme a dáme péct. Odklápím cirka po 1/2-3/4 hodině a dopékám, aby kuře bylo dozlatova. Věřte mi a nešetřete bramborami, protože natáhnou fantastickou chuť z kuřete a zeleniny a i když kuře sníte, dají se jíst samotné a je to bašta!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Sushi umaraki (California Roll) Japonské sushi krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la Dubrovník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web