Autor:

Kuře a la Dubrovník

Ingredience
Kuřecí maso
celé kuře
1 ks
Anglická slanina 200 g
Mrkev 2 ks
Petržel 1 ks
Brambory  
Sůl  
Pepř mletý  
Celer
1/2
1/2 ks
Žampiony 1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Kuře si naporcujeme na co nejvíc menších kousků - cca 8 ks. Na rozpáleném oleji narychlo osmahneme kuřecí kousky, aby se zatáhly. Vyjmeme a do výpeku dáme restovat slaninu. K té přidáme najemno nastrouhanou kořenovou zeleninu a žampiony a opět prorestujeme. Brambory nakrájíme na menší kousky a přidáme ke směsi do pekáčku, osolíme, opepříme a promícháme se směsí zeleniny.

Do brambor se zeleninou zapícháme osolené, zatažené kousky kuřete, přiklopíme a dáme péct. Odklápím cirka po 1/2-3/4 hodině a dopékám, aby kuře bylo dozlatova. Věřte mi a nešetřete bramborami, protože natáhnou fantastickou chuť z kuřete a zeleniny a i když kuře sníte, dají se jíst samotné a je to bašta!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Kuře a la Dubrovník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web