Autor:

Kulaša

Střední
Ingredience
Brambory  
Mouka  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na tenké plátky, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Snažíme se je rozvařit doměkka a pak je za stálého míchaní pozvolna zasypáváme hladkou moukou za stáleho míchaní. Až se začnou dělat bubliny, necháme to chvíli probublat, a už je to hotový. Podávame s kysaným mlékem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Špagety s hráškem a tyrolským špekem Připravte se na jaro s hráškem Články z

Komentáře k receptu: Kulaša

Komentáře

  1. Lubo   29.12.2016 | 11:53 | reagovat |

    Kulasa aneb škubánky, základní recept je stejný název kulasa je goralski.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete Nehubnete? Můžete si za to sama! Výmluvy, na které už to neuhrajete
Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů! Dcera Dády a Felixe Slováčka o tom, jak prožívá rozvod svých rodičů!
Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách! Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web