Autor:

Kulaša

Střední
Ingredience
Brambory  
Mouka  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na tenké plátky, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Snažíme se je rozvařit doměkka a pak je za stálého míchaní pozvolna zasypáváme hladkou moukou za stáleho míchaní. Až se začnou dělat bubliny, necháme to chvíli probublat, a už je to hotový. Podávame s kysaným mlékem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Hamburger "smoky dish" Poctivý hamburger krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Kulaša

Komentáře

  1. Lubo   29.12.2016 | 11:53 | reagovat |

    Kulasa aneb škubánky, základní recept je stejný název kulasa je goralski.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web