Autor:

Kulaša

Střední
Ingredience
Brambory  
Mouka  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na tenké plátky, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Snažíme se je rozvařit doměkka a pak je za stálého míchaní pozvolna zasypáváme hladkou moukou za stáleho míchaní. Až se začnou dělat bubliny, necháme to chvíli probublat, a už je to hotový. Podávame s kysaným mlékem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Kulaša

Komentáře

  1. Lubo   29.12.2016 | 11:53 | reagovat |

    Kulasa aneb škubánky, základní recept je stejný název kulasa je goralski.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web