Autor:

Kulaša

Střední
Ingredience
Brambory  
Mouka  
Olej  
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z brambor

Brambory nakrájíme na tenké plátky, zalejeme vodou, osolíme a dáme vařit. Snažíme se je rozvařit doměkka a pak je za stálého míchaní pozvolna zasypáváme hladkou moukou za stáleho míchaní. Až se začnou dělat bubliny, necháme to chvíli probublat, a už je to hotový. Podávame s kysaným mlékem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Velká sýrová nakládačka Články z

Komentáře k receptu: Kulaša

Komentáře

  1. Lubo   29.12.2016 | 11:53 | reagovat |

    Kulasa aneb škubánky, základní recept je stejný název kulasa je goralski.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web