Autor:

Ořechové suchárky

Střední
Ingredience
Bílek
2-3
3 ks
Hladká mouka 60 g
Moučkový cukr 60 g
Lískové oříšky 140 g
Na vymazání hřbetu
Máslo  
Strouhanka  
Ořechové suchárky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Zákusky

Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Mezitím vymažeme srnčí hřbet máslem a vysypeme strouhankou. Poté pomalu vmícháme hladkou mouku s cukrem do ušlehaných bílků. Do vzniklé hmoty vmícháme ořechy a vlijeme do hřbetu. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180 °C cca 35-40 min. (na špejli). Necháme vychladnout a krájíme (nejlépe na kráječi) na slabounké plátky (čím slabší, tím lepší) a sušíme na plechu při cca 140 °C, dokud nezačnou lehce hnědnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Linecké sušenky Pusťte se do pečení! Klasické české cukroví Články z

Komentáře k receptu: Ořechové suchárky

Komentáře

  1. Katka   04.12.2012 | 13:20 | reagovat |

    Pečeme každý rok jsou vynikající ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné Jsi příšera! Šikanovali blogerku za to, že ve videu ukázala akné
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web