Kulaša s uzeninou a paprikou

Hodnocení:

Moje:

30 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • uzenina nejlépe uzená krkovice
    • 6
      ks brambory
    • 2
      ks cibule
    • 2
      ks paprika
    • 1
      ks rajče
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 3
      lžíce hladká mouka
    • olej
    • pepř mletý
    • kmín
    • masox
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na kostičky a s masoxem, kmínem a nakrájenou uzeninou uvaříme v 1 litru vody, téměř do měkka. Papriky a rajče očistíme a nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme nakrájenou cibulku, zaprášíme ji moukou a sladkou paprikou, uděláme řidší paprikovou jíšku. Vývar zahustíme jíškou, přidáme papriky a rajče, zamícháme a na mírném ohni dovaříme. Osolíme opepříme (můžeme přidat feferonku).
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • rk
    rk |

    5. 2. 2012 20:33

    mnam dik

  • Lenka walová
    Lenka walová |

    23. 11. 2008 12:16

    Byla to vynikající polévka. Dala jsem anglickou slaninu. Byla to taková luxusní zeleninová polévka. Jedl i syn, který nejí vařenou papriku ani rajče. Děkuji.