Autor:

Křupavé polentové hranolky

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Polenta 80 g
Eidam sýr 20 g
Studená voda 200 ml
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř celý  
Křupavé polentové hranolky

Postup přípravy:

Nejdříve jsem si nasucho opražila kukuřičnou polentu, až se rozvoněla, tak jsem ji zalila vodou a vařila (maximálně 3-5 minut, záleží ale na tom, jakou máte polentu).
Do směsi jsem protlačila česnek, dala nastrouhaný sýr a dochutila (vznikne opravdu hodně hustá kaše).
Směs jsem přendala do pekáčku a rovnoměrně rozetřela na pečící papír. Až směs pořádně vychladla, nakrájela jsem kaši na hranolky a dala do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Pekla jsem ji dozlatova 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pikantní jehněčí špízky s česnekem a salát s fenyklem a rukolou Skvělé maso na jehlách Články z

Komentáře k receptu: Křupavé polentové hranolky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat? Výraz v obličeji prozradí i to, co nechcete. Jak se v něm vyznat?
Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to! Trápí vás pupínky i v dospělosti? Víme, jak na to!
Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál Přivolejte si lásku pomocí karmy: Jak se naučit magický rituál
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web