Autor:

Křupavé polentové hranolky

60 minut PT0H60M
Snadné
Porce: 1
Ingredience
Polenta 80 g
Eidam sýr 20 g
Studená voda 200 ml
Česnek 2 stroužek
Sůl  
Pepř celý  
Křupavé polentové hranolky

Postup přípravy:

Nejdříve jsem si nasucho opražila kukuřičnou polentu, až se rozvoněla, tak jsem ji zalila vodou a vařila (maximálně 3-5 minut, záleží ale na tom, jakou máte polentu).
Do směsi jsem protlačila česnek, dala nastrouhaný sýr a dochutila (vznikne opravdu hodně hustá kaše).
Směs jsem přendala do pekáčku a rovnoměrně rozetřela na pečící papír. Až směs pořádně vychladla, nakrájela jsem kaši na hranolky a dala do vyhřáté trouby na 200 stupňů. Pekla jsem ji dozlatova 45 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Křupavé polentové hranolky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web