Křupavé pikantní kapustičky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
7 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: TheKacabi

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g růžičková kapusta
    • 1
      lžíce olej
    • 1
      ks červená chilli paprička
    • zázvor 3 cm
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustičky očistěte - odřízněte kousek košťálku a každou zbavte jakýchkoli špatných lístků. Vařte v osoloné vodě 3 minuty, pak prudce ochlaďte studenou vodou a kapustičky přeřízněte na poloviny. Na pánvi rozpalte trochu oleje, vložte kapustičky, po chvíli přidejte nasekanou chilli papričku, česnek a oloupaný a na sirky nakrájený zázvor. Zakápněte sojovou omáčkou. Celkem by mělo stačit jen pár minutek na samotné restování, ale záleží, jak velkou pánev máte. Podle chuti dosolte.
2
Podávejte jako přílohu, nebo jen tak na zobání.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.