Autor:

Křupavé pikantní kapustičky

7 minut PT0H7M
Snadné
Ingredience
Růžičková kapusta 250 g
Olej 1 lžíce
Červená chilli paprička 1 ks
Zázvor
3 cm
 
Česnek 2 stroužek
Sojová omáčka 1 lžíce
Sůl  
Křupavé pikantní kapustičky

Postup přípravy:

Kapustičky očistěte - odřízněte kousek košťálku a každou zbavte jakýchkoli špatných lístků. Vařte v osoloné vodě 3 minuty, pak prudce ochlaďte studenou vodou a kapustičky přeřízněte na poloviny. Na pánvi rozpalte trochu oleje, vložte kapustičky, po chvíli přidejte nasekanou chilli papričku, česnek a oloupaný a na sirky nakrájený zázvor. Zakápněte sojovou omáčkou. Celkem by mělo stačit jen pár minutek na samotné restování, ale záleží, jak velkou pánev máte. Podle chuti dosolte.

Podávejte jako přílohu, nebo jen tak na zobání.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Brambory na vánoční salát: Jak vybrat správný typ? Články z

Komentáře k receptu: Křupavé pikantní kapustičky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web