Autor:

Kotlíkový buřtguláš

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Brambory 6 ks
Smetana na vaření  
Sůl  
Párky
nebo slovenský točený salám
250 g
Rajský protlak
sladší
 
Hladká mouka
nebo hotová jíška
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Osmáhneme nakrájenou uzeninu, přidáme na plátky nakrájené brambory a zalijeme vodou, osolíme. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme protlak a smetanu. Je-li guláš řídký, přidáme mouku s vodou nebo hotovou jíšku. Ochutíme a můžeme posypat nakrájenou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Kotlíkový buřtguláš

Komentáře

  1. Martin Hyka   09.04.2008 | 17:41 | reagovat |

    nějak mi tam chybí bobkův list, nové koření a pepř

  2. Anna R   06.04.2008 | 11:15 | reagovat |

    Taky dělám,ale bez protlaku a s česnekem.Raději než mouku nebo jíšku dám víc brambor a když se lehce rozvaří, zahustí se jídlo samo. Jinak fakt mňamka, oblíbené jídlo celé rodiny.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web