Kotlíkový buřtguláš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 6
      ks brambory
    • smetana na vaření
    • sůl
    • 250
      g párky nebo slovenský točený salám
    • rajský protlak sladší
    • hladká mouka nebo hotová jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Osmáhneme nakrájenou uzeninu, přidáme na plátky nakrájené brambory a zalijeme vodou, osolíme. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme protlak a smetanu. Je-li guláš řídký, přidáme mouku s vodou nebo hotovou jíšku. Ochutíme a můžeme posypat nakrájenou pažitkou.
Zařazení: Pokrmy

Komentáře k receptu

  • Martin Hyka
    Martin Hyka |

    9. 4. 2008 17:41

    nějak mi tam chybí bobkův list, nové koření a pepř

  • Anna R
    Anna R |

    6. 4. 2008 11:15

    Taky dělám,ale bez protlaku a s česnekem.Raději než mouku nebo jíšku dám víc brambor a když se lehce rozvaří, zahustí se jídlo samo. Jinak fakt mňamka, oblíbené jídlo celé rodiny.