Autor:

Kotlíkový buřtguláš

Střední
Ingredience
Cibule 1 ks
Brambory 6 ks
Smetana na vaření  
Sůl  
Párky
nebo slovenský točený salám
250 g
Rajský protlak
sladší
 
Hladká mouka
nebo hotová jíška
 

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli. Osmáhneme nakrájenou uzeninu, přidáme na plátky nakrájené brambory a zalijeme vodou, osolíme. Jakmile jsou brambory měkké, přidáme protlak a smetanu. Je-li guláš řídký, přidáme mouku s vodou nebo hotovou jíšku. Ochutíme a můžeme posypat nakrájenou pažitkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Sendvič se slaninou a volským okem Rychlé a originální večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Kotlíkový buřtguláš

Komentáře

  1. Martin Hyka   09.04.2008 | 17:41 | reagovat | závadný

    nějak mi tam chybí bobkův list, nové koření a pepř

  2. Anna R   06.04.2008 | 11:15 | reagovat | závadný

    Taky dělám,ale bez protlaku a s česnekem.Raději než mouku nebo jíšku dám víc brambor a když se lehce rozvaří, zahustí se jídlo samo. Jinak fakt mňamka, oblíbené jídlo celé rodiny.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web