Autor:

Makovec V.

Snadné
Ingredience
Hladká mouka 250 g
Cukr 250 g
Smetana 2,5 dl
Mák mletý 150 g
Vejce 4 ks
Prášek do pečiva 1 ks
Hnědý rum 2 lžíce
Máslo
změklého
1 lžíce
Hrubá mouka
na vysypání formy
 
Makovec V.

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Vejce vyšleháme s cukrem do husté lesklé pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva, smetanu a a nakonec vešleháme máslo, rum a mák.

Formu vymažeme máslem a vysypeme moukou.

Pečeme 45 min. v předehřáté troubě na 170 stupňů.

Těsto je vláčné a skvěle chutná i druhý den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Slezský bigoš Ty nejlepší recepty z Čech a Moravy Články z

Komentáře k receptu: Makovec V.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web