Autor:

Kořeněná uzená pečínka

Střední
Ingredience
Uzená rolka 1 kg
Pepř mletý  
Olej  
Mrkev 4 ks
Cibule 2 ks
Tymián 1/2 lžička
Bobkový list 1 ks
Kmín 1/2 lžička
Bílé víno - suché 250 ml
Vývar
(Může být i instant)
250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Maso omyjeme, osušíme a kolem dokola vydatně opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme k masu a krátce opečeme. Přidáme tymián, bobkový list a kmín. Podlijeme vínem a vývarem, lehce osolíme a v přiklopené nádobě dusíme v troubě asi 1 hodinu. Občas uzené maso otočíme.

Hotovou pečínku na talíři upravíme se zeleninou a podle chuti ozdobímr čerstvou nebo jemně osmahnutou zeleninou. Podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná uzená pečínka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač Vyzkoušeno před kamerou: Pudrové oční linky a skvělý pleťový rozjasňovač
VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy VIDEO: Toužíte před Vánoci vypadat uvolněně a krásně? Objevte nový chrám krásy
Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění? Máte často modřiny? Banalita, nebo velmi vážné onemocnění?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web