Autor:

Kořeněná uzená pečínka

Střední
Ingredience
Uzená rolka 1 kg
Pepř mletý  
Olej  
Mrkev 4 ks
Cibule 2 ks
Tymián 1/2 lžička
Bobkový list 1 ks
Kmín 1/2 lžička
Bílé víno - suché 250 ml
Vývar
(Může být i instant)
250 ml

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzené

Maso omyjeme, osušíme a kolem dokola vydatně opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme k masu a krátce opečeme. Přidáme tymián, bobkový list a kmín. Podlijeme vínem a vývarem, lehce osolíme a v přiklopené nádobě dusíme v troubě asi 1 hodinu. Občas uzené maso otočíme.

Hotovou pečínku na talíři upravíme se zeleninou a podle chuti ozdobímr čerstvou nebo jemně osmahnutou zeleninou. Podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Kuře v bylinkové strouhance na kapustových listech Říjnová tabule může být veselejší - 4 barevné recepty pro vás Články z

Komentáře k receptu: Kořeněná uzená pečínka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web