Kořeněná uzená pečínka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg uzená rolka
    • pepř mletý
    • olej
    • 4
      ks mrkev
    • 2
      ks cibule
    • 0,5
      lžička tymián
    • 1
      ks bobkový list
    • 0,5
      lžička kmín
    • 250
      ml bílé víno - suché
    • 250
      ml vývar (Může být i instant)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, osušíme a kolem dokola vydatně opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm po všech stranách opečeme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Mrkev a cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vložíme k masu a krátce opečeme. Přidáme tymián, bobkový list a kmín. Podlijeme vínem a vývarem, lehce osolíme a v přiklopené nádobě dusíme v troubě asi 1 hodinu. Občas uzené maso otočíme.
2
Hotovou pečínku na talíři upravíme se zeleninou a podle chuti ozdobímr čerstvou nebo jemně osmahnutou zeleninou. Podáváme s bramborem, nebo bramborovou kaší.
Zařazení: Maso Uzené

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.