Kokosová Impossible pie (Nemožná pie)

moje hodnocení:

3,8

hodnotilo: 4
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      hrnek mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 1
      hrnek kokos
    • 4
      ks vejce
    • 2
      hrnek mléko
    • vanilková esence
    • alobal
  • Variace na vychladlý moučník
    • zmrzlina
    • šlehačka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno se dá do mísy, pořádně umíchá, a naleje do vymazané (23 cm) formy.
2
Peče se asi 40 min. na 180 °C. Nejlépe se mi povedla v remosce, ve které se peče asi 30 minut. Povrch se musí asi po 20 min. chránit alobalem.
3
Může se jíst ještě teplá, nebo studená se šlehačkou či zmrzlinou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Čtenář001
    Čtenář001 |

    13. 3. 2016 10:16

    To rozhodně, ten název je okoulující :-D :-D

  • Paja
    Paja |

    18. 10. 2015 12:01

    Nepect, spatny recept, testo tece... Nerealne. :-$ O:-)

  • Mirka
    Mirka |

    7. 8. 2015 17:58

    Uz ten nazev sam o sobe napovida, ze z toho nic kloudneho byt nikdy nemuze. "Kokosova nemozna kolac" ???...boze ten autor receptu musi byt skutecne poradna trubka! :-D 8-)

  • marketa
    marketa |

    5. 11. 2014 09:35

    Šílené, úplně k nicemu recept, fotka něčeho jiného, chuť hrozná, porce děs, málo všeho, hodně toho chybí

  • orel
    orel |

    24. 8. 2014 21:58

    Kurňa! Myslel jsem, že vyrobím, co vidím na obrázku, a místo toho mám tenkou nevyběhlou vlhkou vrstvu těsta. Měl jsem tam přidat víc mouky než toho půl hrnku a prdopeč :-/ Fakt supr recept... :-X

  • kuba
    kuba |

    15. 2. 2013 19:02

    Už tím, jak to bylo řidké jsem měl špatné tušení. To se potvrdilo po ochutnání. Nedoporučuji.

  • anonym
    anonym |

    14. 2. 2013 10:09

    chtela bych se zeptat do jake form to ma byt? dkuji

  • Kutil
    Kutil |

    25. 11. 2012 21:13

    Tak tehle recept jsem zkoušel a musím říct že jsem dělal lepší

  • Kamila B.
    Kamila B. |

    31. 8. 2012 07:35

    Recept je pod jménem Receptů zřejmě proto, že jste ho zakládala jako neregistrovaný uživatel. Pokud mi napíšete, pod jakého uživatele mám recept přiřadit, ráda to udělám.

  • possum
    possum |

    31. 8. 2012 07:00

    Tenhle recept jsem, samozrejme, poznala. Zajimave, ze si 'recepty' recept prisvojily a me vymazaly. :-/

  • possum
    possum |

    31. 8. 2012 06:57

    Uplne spravne. Ta ridkost ponejvic lidi poleka. :-)

  • Michaela
    Michaela |

    23. 8. 2012 15:01

    to ,,těsto" je strašně řídké,má to tak být? (zrovna jsem začala ,ale nevím jestli je to těsto správné).. ??? :-)

  • A.Evaldová
    A.Evaldová |

    19. 10. 2011 07:02

    To děláte úplně jiný recept.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    7. 10. 2011 13:18

    Je dobrý, do těsta přidávám 1/3 hrnku citronové šťávy a citronové kůry, pár lžic másla ;-)

  • possum *
    possum * |

    8. 1. 2007 14:49

    No, zadna pie vetsinou moc nenaskakuje. Jsem rada, ze chutnala. Rychle, chutne a jednoduche, to je moje znacka. :-))

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    7. 1. 2007 17:24

    Pie,ač se zdála zcela nemožná,byla výborná.Jen se mi zdálo,že moc nenaskočila do výšky,ale návštěva si pomlaskávala,takže jsem byla spokojená.Rychlý,chutný a jednoduchý zákusek :o)

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    2. 1. 2007 14:48

    Ja som pouzila vanilkovy cukor.

  • possum *
    possum * |

    2. 1. 2007 13:21

    Hmm, jelikoz to obsahuje kokos, tak to mandlove aroma...nevim. Rumove mozna. Ale klidne se muze vynechat uplne. Ja casto nedam nic, protoze vanilku zrovna ve vsem nemusim.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    2. 1. 2007 08:28

    Nemám doma vanilk.extrakt,ale pouze mandlové a rumové aroma.Dalo by se to nahradit tímto?Kdyby ano,kolik do toho těsta toho dát?Děkuji:o)

  • possum *
    possum * |

    1. 1. 2007 11:59

    pie=kolac. Presne prelozene. Tohle bych ale asi kolac nenazvala. Bohuzel, nevim jak cesky jinak, tudiz jsem neprekladala a nechala pie. Tenhle pie skonci po upeceni trivrstvovy. Testovy spodek, na tom neco jako pudink a vrsek z kokosu.

  • Anonym
    Anonym |

    31. 12. 2006 13:11

    pie=španělsky noha

  • Anonym
    Anonym |

    31. 12. 2006 10:17

    Co to vlastně pie je?Jak to vypadá?Jako buchta?

  • Barbora Polakova
    Barbora Polakova |

    30. 12. 2006 18:33

    Zostalo mi vela kokosu z vianoc, tak som vyskusala zaberie to 10 min casu a chuti to velmi dobre! odporucam.Viacej mi to chutilo na druhy den a pocakala som to cokoladou.

  • Eva Pikhartová
    Eva Pikhartová |

    5. 12. 2006 12:30

    Moc děkuji.

  • possum *
    possum * |

    29. 11. 2006 15:10

    Se omlouvam. Jsem zvykla ciste na hladkou. Jina tu kdysi nebyla. Ted si zvykam na polohrubou.:-) Poprve jsem tohle jedla s polohrubou kdyz jsem to pekla mame a zdalo se mi to i lepsi. Ale jinak je to fuk jakou.

  • Eva Pikhartová
    Eva Pikhartová |

    29. 11. 2006 09:58

    Prosím uvést jakou mouku použít.