Autor:

Kefírová buchta II.

Střední
Ingredience
Moučkový cukr 300 g
Polohrubá mouka 350 g
Jedlá soda 1 lžička
Kakao 2 lžíce
Vejce
Kefír 500 ml
Rostlinný olej 2 dl

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Veškeré sypké suroviny smícháme dohromady, přidáme vejce, olej a kefír. Vše rychle zpracujeme v řidší těsto a vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy.

Pečeme v předehřáté troubě asi 70 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
2-
3.67 3 5 1
Vanilková zmrzlina Domácí ledové osvěžení Články z

Komentáře k receptu: Kefírová buchta II.

Komentáře

  1. zuzana   16.05.2012 | 13:00 | reagovat |

    výborná buchta, už jsem o ní slyšela a musela jsem vyzkoušet. opravdu doporučuji, akorát jsem jí dělala kratší dobu ;-)

  2. Eva Mastíková   28.01.2012 | 10:54 | reagovat |

    Recept mne velmi zklamal a to nejsem v kuchyni začátečnice. Buchta nevyskočila, byla tenká, stále jako nedopečená i po 60 minutách. Ale chuťově výborná. Škoda, že "neupečená".

  3. Anonym   28.05.2007 | 19:18 | reagovat |

    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web