Autor:

Kefírová buchta

Střední
Ingredience
Hladká mouka 400 g
Moučkový cukr 350 g
Kefír 1/2 l
Kakao 3 lžíce
Rostlinný olej 1/2 sklenice
Jedlá soda 1/2 lžička
Vejce 2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Všechny přísady smícháme, vlijeme do vymazaného, hrubou moukou vysypaného pekáčku a dáme péct do středně vyhřáté trouby. Upečenou, vychladlou buchtu můžeme rozříznout a namazat buď džemem, nebo jakoukoliv náplní. Povrch můžeme polít polevou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
3+
3.17 6 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 3+ (hodnoceno 6x)
Koláč s tvarohem a ovocem Recept na víkend: Koláč s tvarohem a ovocem Články z

Komentáře k receptu: Kefírová buchta

Komentáře

  1. filomena   15.01.2015 | 8:18 | reagovat | závadný

    Měla jsem na mysli podmasli

  2. filomena   15.01.2015 | 8:17 | reagovat | závadný

    Je možné místo kefiru pouzit pomyslí? je v tom rozdíl?

  3. jana stebelova   13.07.2007 | 13:29 | reagovat | závadný

    do kefírové buchty dávám pouze 350 dkg polohrubé mouky a 2 dcl oleje. Vy píšete o 1/2 skleničky jenže jak velké to už nevíme. odpovídám zároveˇn Markétě ,že balení kefíru bývá 400ml. Což na buchtu stačí. Může se ale také použít kyška.

  4. Nada Trávníčková   11.04.2005 | 15:01 | reagovat | závadný

    Docela dobrá buchta.Zatím nikdo neohrnul nos.Máme ji rádi se šlehačkou.Dávám víc kakaa a 1 sklenku oleje a víc kefíru.

  5. d.   25.10.2004 | 10:27 | reagovat | závadný

    opravdu hladka mouka???me to nejak nevzeslo a zustala z toho takova stejne tenka hutna placka jak jsem to tam nalila...

    1. Márty   02.06.2014 | 18:18 | reagovat | závadný

      Mě taky :-(

    2. Mirek Staněk   15.06.2014 | 14:34 | reagovat | závadný

      mě to v pohodě vyšlo :) nevím co jste udělali špatně ale mi to vyšlo uplně v pohodě a plech uplně nacpany 8-)

    3. tereza   20.04.2015 | 12:14 | reagovat | závadný

      ja ten pekáč dělam strouhankou a ne moukou :D

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle! Krásná pleť bez vrásek? Jezte brokolici a mandle!
Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli Největší mýty o mase a hubnutí: Je plné antibiotik a barva hraje roli
Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu Jak zažít orgasmus, který bude trvat celou dlouhou minutu
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web