Katův šleh IV.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřový bůček
    • 150
      g paprikové lusky
    • 150
      g rajčata
    • 100
      g žampiony
    • česnek
    • mletá paprika
    • cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka dle chuti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěný bůček nakrájíme na špalíčky. Osolíme, opepříme a pečeme do měkka a podléváme. Přidáme cibuli, česnek (třený), mletou papriku, na nudličky nakrájené papriky, plátky rajčat, plátky žampionů, nasekanou feferonku a chvili pečeme.
2
Podávamé s vařenými brambory, dušenou rýží nebo pečivem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.