Autor:

Kapustový nákyp

Snadné
Ingredience
Kapusta
hlávková
1 ks
Uzeniny 150 g
Máslo 4 lžíce
Vejce 3 ks
Strouhanka 3 lžíce
Eidam sýr 70 g
Sůl

Postup přípravy:

Očištěnou kapustu vložíme do vody, uvaříme, scedíme a umeleme. Máslo utřeme se žloutky, přidáme mletou kapustu, osolíme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a zahustíme strouhankou. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozetřeme do máslem vymazaného pekáčku a v troubě zapečeme dorůžova. Před koncem zapékání posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Kapustový nákyp

Komentáře

  1. Jitka   08.09.2006 | 14:00 | reagovat |

    Prosím, jakou zeleninu má autor(ka) na mysli? Viz. přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu..Nebo to má být ta uzenina? Jinak recept vypadá zajímavě, kapusty se letos urodilo dost, tak to asi zkusím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web