Autor:

Kapustový nákyp

Snadné
Ingredience
Kapusta
hlávková
1 ks
Uzeniny 150 g
Máslo 4 lžíce
Vejce 3 ks
Strouhanka 3 lžíce
Eidam sýr 70 g
Sůl

Postup přípravy:

Očištěnou kapustu vložíme do vody, uvaříme, scedíme a umeleme. Máslo utřeme se žloutky, přidáme mletou kapustu, osolíme, přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu a zahustíme strouhankou. Nakonec vmícháme sníh z bílků. Rozetřeme do máslem vymazaného pekáčku a v troubě zapečeme dorůžova. Před koncem zapékání posypeme strouhaným sýrem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Kapustový nákyp

Komentáře

  1. Jitka   08.09.2006 | 14:00 | reagovat |

    Prosím, jakou zeleninu má autor(ka) na mysli? Viz. přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu..Nebo to má být ta uzenina? Jinak recept vypadá zajímavě, kapusty se letos urodilo dost, tak to asi zkusím.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web