Autor:

Výživný chléb pro domácí pekárnu

Snadné
Ingredience
Voda 4 dl
Celozrnná mouka 250 g
Hladká mouka 250 g
Pšeničné klíčky 75 g
Slunečnicová semínka  
Sezam  
Lněná semínka  
Sůl 1 lžička
Droždí 40 g
Pšeničný šrot 75 g
Olivový olej  
Výživný chléb pro domácí pekárnu

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned, nemusíte čekat na zvukový signál. Používám program normal (trvá 2,4 h).

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 2x)
Reklama
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Výživný chléb pro domácí pekárnu

Komentáře

  1. Veronika   08.04.2012 | 0:06 | reagovat | závadný

    Dobrý večer,chci se zeptat-kde mohu sehnat pšeničný šrot??Děkuji za odpověď.

  2. Jana Sochová   29.03.2010 | 13:24 | reagovat | závadný

    Dobrý a poctivý chlebík.

  3. Máří   27.03.2008 | 23:29 | reagovat | závadný

    Autor není znám, nicméně by stálo za to opravit množství droždí - sušeného určitě ne celý balíček, ale 1 lžička (2 g) a čerstvého tak 15 g. Z čerstvého nepeču, ale kostka je 42 g a paní Tereza dává 1/3, což by odpovídalo.

  4. Tereza J.   27.03.2008 | 21:44 | reagovat | závadný

    Quick, nie je to paskvil, aj keď to na obrázku tak vyzerá. Bol to jeden z mojich prvých chlebov, a dala som tam namiesto sušeného droždia 1/2 balíčka čerstvého. Nemala som skúsenosti, a tá polka bola veľa, teraz dávam na 1 chlebík len 1/3. Preto ten chlebík rýchlo nakysol a potom trocha spadol, tým vznikli tie uši. Až ho najbližšie upečiem, fotku pošlem novú, ale chuťove je skutočne veľmi dobrý. Keby som bola použila predpísané množstvo sušeného droždia, možno by to bolo tak ako má byť.

  5. Quick   27.03.2008 | 19:55 | reagovat | závadný

    Podle fotky to vypadá na paskvil.Chleba nejdříve hodně vykynul a pak spadl a nestačil do pečení dokynout.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web