Kančí kýta po myslivecku (specialita)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
neuvedeno
4
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg kančí kýta
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 12
      lžička koření - barbecue
    • sojová omáčka 2-3 lžíce
    • 12
      lžička majoránka
    • 2
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžíce maggi
    • 3
      ks vejce
    • 12
      lžička chilli
    • 12
      lžička pepř mletý
    • 12
      lžička kari
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naložíme do směsi koření na 48 hodin a poté opečeme na pánvi podává se s hranolkami
Zařazení: Maso Zvěřina
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Danny66
    Danny66 |

    8. 1. 2013 20:38

    Vynikající !!!! asi jsem dala hodně koření, bylo to velmi pikantní, ale naprosto super !

  • ducha
    ducha |

    13. 12. 2012 13:25

    velká dobrota, prostě supr jídlo :-)

  • Ander
    Ander |

    10. 6. 2011 09:28

    Výborné, nemá to chybu ! 8-)

  • jana
    jana |

    11. 1. 2011 20:54

    úplná mňamka,dělala jsem ji na Silvestra a jen se zaprášilo :-)

  • selva.f
    selva.f |

    15. 12. 2010 15:46

    Pridal jsem rozdrceny jalovec, ulezet nechal 4 dny, nema to chybu. Mnam,mnam. :-)