Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olivový olej
    • 250
      g žampiony
    • 1
      stroužek česnek
    • 500
      g vaječné tagliatelle
    • 180
      g špenát čerstvý
    • 248
      ml smetana
    • 50
      g vlašské ořechy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájíme houby, prolisujeme česnek a osmažíme na pánvi, dokud nám houby nezměknou. Zatímco smažíme, uvaříme si v hrnci vodu a uvaříme těstoviny. Když jsou těstoviny uvařené, scedíme je a přidáme na pánev k houbám. Přilijeme smetanu a přidáme špenát. Dobře promícháme, přikryjeme a vaříme, dokud není špenát hotový.
2
Když je vše hotové, naservírujeme do misek a posypeme rozdrcenými vlašskými ořechy.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anča
    Anča |

    14. 8. 2012 18:50

    Tahle fotka k receptu určo nepatří, moje nudle byly uplně jiný, s žampionama a smetanový.

  • Katull
    Katull |

    10. 3. 2011 16:27

    Tohle asi u mě ne e :-$ pardon.. .

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    10. 3. 2011 11:56

    Tohle je moc dobré jídlo, přidávám k tomu i kuřecí maso, když nejsou ořechy nevadí, i tak je to moc dobré, foto přiloženo ;-) ;-)

  • ivanka
    ivanka |

    18. 4. 2006 17:39

    tohle muze byt mnam..znam to s nivou a hermelinem misto smetany..take vyborne

  • Lidka Kábrtová
    Lidka Kábrtová |

    13. 4. 2006 22:12

    Mňam, tahle kombinace bude báječná. Sice to spolu se mnou bude jíst už jen kocour, protože jedna část rodiny nehí houby a druhá špenát, jen ten kocouráč má rád obojí :-). Ale to vůbec nevadí.