Kaftedakia

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g ruzné druhy masa (Hovězí, vepřové, skopové)
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 6
      stroužek česnek
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce pepř mletý
    • 1
      lžíce oregáno
    • 1
      lžíce máta
    • 2
      ks bílá veka (Krajíce)
    • 1
      sklenice bílé víno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře promícháme a osolíme. Ze směsi tvoříme kuličky, které smažíme na oleji. Podáváme s vařenými brambory.
Zařazení: Maso Hovězí Vepřové

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    24. 10. 2011 09:49

    Opraveno, díky

  • Ladia
    Ladia |

    24. 10. 2011 07:21

    Hladká mouka 0 hrnek

  • Jana Kučerová
    Jana Kučerová |

    25. 7. 2009 13:02

    Tohle si uvařte! Jedla jsem to na Krétě a moc jsem si pochutnala. Kdo má rád mleté všelijak, bude spokojen. Dík za recept.