Autor:

Kaftedakia

Střední
Ingredience
Ruzné druhy masa
(Hovězí, vepřové, skopové)
800 g
Cibule 1 ks
Máslo 1 lžíce
Česnek 6 stroužek
Hladká mouka 1 hrnek
Vejce 2 ks
Pepř mletý 1 lžíce
Oregáno 1 lžíce
Máta 1 lžíce
Bílá veka
(Krajíce)
2 ks
Bílé víno 1 sklenice
Kaftedakia

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí, Vepřové

Maso, nasekanou cibuli, utřený česnek, máslo, pepř, dobromysl, mátu, vejce, veku namočenou ve víně a mouku dobře promícháme a osolíme. Ze směsi tvoříme kuličky, které smažíme na oleji. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Hovězí kebaby s dipem z červené řepy Babí léto na grilu nebo v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Kaftedakia

Komentáře

  1. Ladia   24.10.2011 | 7:21 | reagovat |

    Hladká mouka 0 hrnek

    1. Vlasta Novák   24.10.2011 | 9:49 | reagovat |

      Opraveno, díky

  2. Jana Kučerová   25.07.2009 | 13:02 | reagovat |

    Tohle si uvařte! Jedla jsem to na Krétě a moc jsem si pochutnala. Kdo má rád mleté všelijak, bude spokojen. Dík za recept.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web