Autor:

Jeseter na houbách

Střední
Ingredience
Jeseter
4 porce
 
Sůl  
Pepř mletý  
Slanina
proužky
 
Máslo 3 lžíce
Žampiony
nakrájené
2 šálek
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Krémová houbová polévka s nočky Houbové recepty z chalupy Články z

Komentáře k receptu: Jeseter na houbách

Komentáře

  1. dr.satan   13.08.2011 | 17:25 | reagovat | závadný

    jakou vodu a mouku :-X .snad smetanu.

  2. Jakub Adamec   11.06.2004 | 20:41 | reagovat | závadný

    Kde vzít Jesetera ?????

    1. Ondřej   02.07.2011 | 14:54 | reagovat | závadný

      nejlépe na smrku...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web