Autor:

Jeseter na houbách

Střední
Ingredience
Jeseter
4 porce
 
Sůl  
Pepř mletý  
Slanina
proužky
 
Máslo 3 lžíce
Žampiony
nakrájené
2 šálek
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Chilli con carne na pivě Pěkně ostrá mexická kuchyně. Recepty, které stojí za to vyzkoušet Články z

Komentáře k receptu: Jeseter na houbách

Komentáře

  1. dr.satan   13.08.2011 | 17:25 | reagovat |

    jakou vodu a mouku :-X .snad smetanu.

  2. Jakub Adamec   11.06.2004 | 20:41 | reagovat |

    Kde vzít Jesetera ?????

    1. Ondřej   02.07.2011 | 14:54 | reagovat |

      nejlépe na smrku...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web