Autor:

Jeseter na houbách

Střední
Ingredience
Jeseter
4 porce
 
Sůl  
Pepř mletý  
Slanina
proužky
 
Máslo 3 lžíce
Žampiony
nakrájené
2 šálek
Hladká mouka 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vykostěného jesetera nakrájíme na filátka, osolíme, opepříme a prošpikujeme proužky slaniny. Takto připravené porce podusíme na másle společně s pokrájenými žampiony. Když je ryba měkká, vyjmeme ji na nahřátý talíř, šťávu lehce zaprášíme moukou, zalijeme vodou a krátce povaříme. Podáváme s vařenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné bramborové koule Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Jeseter na houbách

Komentáře

  1. dr.satan   13.08.2011 | 17:25 | reagovat |

    jakou vodu a mouku :-X .snad smetanu.

  2. Jakub Adamec   11.06.2004 | 20:41 | reagovat |

    Kde vzít Jesetera ?????

    1. Ondřej   02.07.2011 | 14:54 | reagovat |

      nejlépe na smrku...

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první 7 překvapivých důvodů, proč bývá druhé manželství lepší než to první
Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět? Sladkosti a alkohol: Co je při hubnutí horší a vy to nebudete smět?
Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad! Jak snadno a dobře vymalovat pokoj? Stačí znát těchto 7 rad!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web