Autor:

Jehněčí žebírko s Nivou

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 4
Maso
Jehněčí maso
žebírka
10 ks
Sýr Niva 120 g
Rohlík 1 ks
Tymián
čerstvý, nebo 1 lžička sušeného
1 lžíce
Strouhanka 50 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Marináda
Olej 5 lžíce
Máta 1 lžíce
Citronová šťáva
z 1 ks
 
Hořčice 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Okraje žebírek 2x mírně nakrojíme, aby se žebírka nekroutila a rukou naklepeme. Přísady na marinádu smícháme, zalijeme žebírka a v chladničce necháme nejméně 24 hodin odležet. Odleželá žebírka prudce opečeme z obou stran asi po 1,5 min. Solíme až při opékání. Ve vodě namočený rohlík vymačkáme, důkladně promícháme s Nivou, ochutíme tymiánem a zahustíme strouhankou. Opečená žebírka poskládáme na plech, navršíme na ně Nivovou náplň a při 200 °C pečeme asi 10 minut.
Podáváme s brambory a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí žebírko s Nivou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web