Autor:

Jehněčí žebírko s Nivou

40 minut PT0H40M
Střední
Porce: 4
Maso
Jehněčí maso
žebírka
10 ks
Sýr Niva 120 g
Rohlík 1 ks
Tymián
čerstvý, nebo 1 lžička sušeného
1 lžíce
Strouhanka 50 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Marináda
Olej 5 lžíce
Máta 1 lžíce
Citronová šťáva
z 1 ks
 
Hořčice 1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Okraje žebírek 2x mírně nakrojíme, aby se žebírka nekroutila a rukou naklepeme. Přísady na marinádu smícháme, zalijeme žebírka a v chladničce necháme nejméně 24 hodin odležet. Odleželá žebírka prudce opečeme z obou stran asi po 1,5 min. Solíme až při opékání. Ve vodě namočený rohlík vymačkáme, důkladně promícháme s Nivou, ochutíme tymiánem a zahustíme strouhankou. Opečená žebírka poskládáme na plech, navršíme na ně Nivovou náplň a při 200 °C pečeme asi 10 minut.
Podáváme s brambory a salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Jehněčí žebírko s Nivou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web