Žebírko po mexicku

Hodnocení:

Moje:

75 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg vepřová žebírka
    • 1
      lžička kakao
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 0,5
      lžička kmín
    • sůl
    • 0,5
      lžička paprika
    • pepř mletý
    • 0,5
      lžička oregáno
    • 280
      ml voda
    • 2
      lžíce med
    • 2
      lžíce šlehačka
    • citron a řeřicha na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve žebírko upečeme dozlatova (asi 25 minut) a slijeme omastek.
2
Kakao smícháme s moukou, kmínem, paprikou a přidáme oregáno, sůl, pepř, vodu a med. Tímto zalijeme žebírko a pečeme ještě asi 30 minut, dokud se omáčka nevypeče a maso nezměkne.
3
Hotové žebírko pokrájíme na kousky a upravíme na talíř.
4
Do omáčky v pekáči vlijeme šlehačku a přivedeme k varu. Hotovou omáčkou přelijeme maso.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Open
    Open |

    14. 7. 2013 13:21

    God, I feel like I <a href="http://swrbnjfq.com">shulod</a> be takin notes! Great work

  • Cinta
    Cinta |

    13. 7. 2013 22:23

    That hits the target dead cetenr! Great answer!

  • a.kleknerova
    a.kleknerova |

    27. 8. 2011 21:47

    V životě jsem nic horšího nejedla.

  • Radka Šedová
    Radka Šedová |

    9. 4. 2006 17:09

    recept je zajímavý, co nejdříve jej vyzkouším. Jsem zvědavá na chuť masa.

  • Katka
    Katka |

    7. 1. 2006 22:54

    Tak to musí být zajímavé. Vůbec si nedokážu představit tu chuť. Až v kuchyni vyzraju, tak to skusím a jsem na to fakt zvědavá. Dělal to někdo?