Autor:

Jahodová polévka

Střední
Ingredience
Růžové víno
polosuché růžové
75 dl
Cukr 125 g
Šťáva
lesní směs - může být i jiná příchuť
4 lžíce
Pomerančová kůra
šest dalších kousků na ozdobu
 
Jahody 400 g

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Do hrnce nalijeme víno, přidáme cukr, šťávu a pomerančovou kůru. Na mírném ohni za stálého míchání vaříme, dokud se cukr nerozpustí. Odstraníme z ohně, dáme do mísy a necháme na pár hodin vychladnout. Jahody zbavíme stopek, nakrájíme na půlky a přidáme do vychladlé polévky.

Polévku rozdělíme do 6 misek (talířů) a ozdobíme každou porci kouskem pomerančové kůry a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Jahodová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem 7 spánkových poloh, které prozradí, jak jste na tom s milostným životem
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online Největší zdravotnická soutěž v ČR učí ordinace komunikovat s pacienty online
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web